Tres truites
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
-
TRUITA DE GALL DINDI
4 clares d'ou
50 g gall dindi fumat
20 g nous
20 g mostassa de Dijon
Créixens
Flor de sal
TRUITA D'ALVOCAT
-
4 clares d'ou
50 g mongetes del ganxet
50 g col de paperina
Mig alvocat
Gingebre
Pebre
Sal
TRUITA DE FARINA
2 ous
100 ml aigua mineral
50 g farina
Farigola
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Per a la truita de gall dindi, trenquem 4 clares d'ou i hi barregem la mostassa. Ho aboquem en una paella prèviament escalfada amb un raig d'oli. Deixem que ocupi tot l'espai i, al damunt, hi posem el gall dindi fumat, tallat a bocins, les nous una mica esmicolades, un grapat de créixens i flor de sal. Ho cargolem i ho servim.
- Per la truita d'alvocat, trenquem 4 clares d'ou, ho salem i hi incorporem mig alvocat tallat a la brunesa, 50 g de mongeta del ganxet i 50 g de col de paperina tallat a la juliana. Ho barregem juntament amb gingebre ratllat i una mica de pebre negre. Ho aboquem a una paella, prèviament escalfada amb un raig d'oli, i li donem forma de truita a la francesa.
- Per la truita de farina, barregem 50 g de farina amb 100 ml d'aigua mineral en un pot. Ho posem al foc i ho remenem fins que arribi als 60 ºC. Durant 5 minuts, ho anem apartant i acostant al fogó per no passar-nos de temperatura, sense parar de remenar. Ho deixem reposar durant 20 minuts. Trenquem 2 ous i n'aboquem una part a la barreja reposada. Ho integrem bé i repetim l'operació fins que no ens quedi ou batut. Hi incorporem pebre negre i farigola. Fem la truita en una crepera, prèviament escalfada amb un raig d'oli. Deixem que ocupi tot l'espai de la crepera i fem la truita a foc mitjà, fent-li 7 tombs perquè es faci bé a banda i banda.