Trinxat de mongetes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mongetes són molt riques en fibra soluble, que millora la nostre flora intestinal i reforça les nostres defensesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    150 g mongeta del ganxet

    25 g cansalada

    1 dit botifarra del perol

    1 all

    Oli 

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus la cansalada i la sofregim en una paella amb un raig d'oli. Hi incorporem, també, el dit sencer de botifarra de perol.
  2. Mentrestant, aixafem amb una forquilla la mongeta del ganxet i la reservem.
  3. Laminem un gra d'all i l'afegim a la paella, juntament amb la cansalada i la botifarra.
  4. Traiem la botifarra i la reservem. Deixem a la paella la cansalada i l'all sofregint-se.
  5. Quan l'all s'hagi enrossit, afegim les mongetes aixafades a la paella i els donem forma de truita.
  6. Ho emplatem amb la botifarra de perol sencera sobre el trinxat i ho rectifiquem de pebre, si cal.
Anar al contingut