Trinxat de mongetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les mongetes són molt riques en fibra soluble, que millora la nostre flora intestinal i reforça les nostres defensesAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
150 g mongeta del ganxet
25 g cansalada
1 dit botifarra del perol
1 all
Oli
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem a daus la cansalada i la sofregim en una paella amb un raig d'oli. Hi incorporem, també, el dit sencer de botifarra de perol.
- Mentrestant, aixafem amb una forquilla la mongeta del ganxet i la reservem.
- Laminem un gra d'all i l'afegim a la paella, juntament amb la cansalada i la botifarra.
- Traiem la botifarra i la reservem. Deixem a la paella la cansalada i l'all sofregint-se.
- Quan l'all s'hagi enrossit, afegim les mongetes aixafades a la paella i els donem forma de truita.
- Ho emplatem amb la botifarra de perol sencera sobre el trinxat i ho rectifiquem de pebre, si cal.