Trinxat de patata i botifarra amb bolets
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 patates grosses
- 3 botifarres negres
- 2 cebes
- 3 grans d'all
- 300 g de barreja de bolets
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
- Pelem la ceba i la trinxem. La sofregim ben menuda en una paella amb un raig d'oli, a foc lent, i hi afegim l'all a mitja cocció.
- Pelem la botifarra negra i la trinxem.
- Pelem les patates prèviament bullides.
- Afegim la botifarra al sofregit, després hi posem les patates i un pessic de sal.
- Amalgamem la barreja amb una forquilla de fusta i la mantenim al foc fins a torrar-la.
- Tallem els bolets nets a daus i els saltem en una paella, amb un raig d'oli, a foc alt fins que perdin l'aigua. Salpebrem.
- Servim el trinxat amb els bolets a sobre.