Trinxat de patata i botifarra amb bolets

INGREDIENTS

  • 4 patates grosses
  • 3 botifarres negres
  • 2 cebes
  • 3 grans d'all
  • 300 g de barreja de bolets
  • Sal
  • Pebre

PREPARACIÓ

  1. Pelem la ceba i la trinxem. La sofregim ben menuda en una paella amb un raig d'oli, a foc lent, i hi afegim l'all a mitja cocció.
  2. Pelem la botifarra negra i la trinxem.
  3. Pelem les patates prèviament bullides.
  4. Afegim la botifarra al sofregit, després hi posem les patates i un pessic de sal.
  5. Amalgamem la barreja amb una forquilla de fusta i la mantenim al foc fins a torrar-la.
  6. Tallem els bolets nets a daus i els saltem en una paella, amb un raig d'oli, a foc alt fins que perdin l'aigua. Salpebrem.
  7. Servim el trinxat amb els bolets a sobre.
Anar al contingut