Trinxat vegà amb bolets portobel·lo
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
INGREDIENTS
1/2 col verda
2 patates mitjanes
250 g de cigrons
2 bolets portobel·lo grossos
2 alls tendres
2 alls secs
Pinyons
Pebre vermell dolç
Comí
Farigola
Bitxos d'Ibarra
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Bullim la col, les patates i els cigrons.
- Quan son cuits, els retirem del foc, els traiem l'aigua i els aixafem fins que quedi tot ben trinxat.
- Tallem els bolets portobel·lo. Un el farem a daus; l'altre, en làmines transversals grosses.
- Saltem els bolets a daus en una paella amb oli d'oliva i els hi afegim els alls secs i els alls tendres.
- En un altra paella, rostim, també amb una mica d'oli, el bolet en talls grossos.
- Afegim a la paella dels bolets a daus comí, pebre vermell dolç, una mica de farigola, sal, pebre i uns pinyons.
- Ho barregem amb el trinxat i ho emplatem.
- Salpebrem el bolet rostit i el posem per sobre.
- Podeu posar-hi també, per acompanyar, uns bitxos d'Ibarra.