Trinxat vegà amb bolets portobel·lo

INGREDIENTS

  • 1/2 col verda

    2 patates mitjanes

    250 g de cigrons

    2 bolets portobel·lo grossos 

    2 alls tendres

    2 alls secs

    Pinyons

    Pebre vermell dolç

    Comí

    Farigola

    Bitxos d'Ibarra

    Sal i pebre

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Bullim la col, les patates i els cigrons.
  2. Quan son cuits, els retirem del foc, els traiem l'aigua i els aixafem fins que quedi tot ben trinxat.
  3. Tallem els bolets portobel·lo. Un el farem a daus; l'altre, en làmines transversals grosses.
  4. Saltem els bolets a daus en una paella amb oli d'oliva i els hi afegim els alls secs i els alls tendres.
  5. En un altra paella, rostim, també amb una mica d'oli, el bolet en talls grossos.
  6. Afegim a la paella dels bolets a daus comí, pebre vermell dolç, una mica de farigola, sal, pebre i uns pinyons.
  7. Ho barregem amb el trinxat i ho emplatem.
  8. Salpebrem el bolet rostit i el posem per sobre.
  9. Podeu posar-hi també, per acompanyar, uns bitxos d'Ibarra.
Anar al contingut