Trufes amb crema de whisky
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La xocolata és un aliment energètic, que si es pren amb moderació i preferiblement amb alt percentatge en cacau, té propietats estimulants i antioxidantsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
100 g xocolata 70%
- 70 ml nata 35% M.G.
- Crema de whisky
- Sucre de llustre
- Cacau en pols
PREPARACIÓ
1. Posem a escalfar 70 ml de nata 35% M.G.
2. Tallem 100 g de xocolata 70% i la reservem en un bol fins que la nata estigui calenta.
3. Afegim un raig de crema de whisky a la nata.
4. Quan tenim la nata calenta, l'aboquem al bol on tenim la xocolata. Ho barregem per obtenir una ganache.
5. Refredem la ganache. Per fer-ho, posem paper sulfurat a la base d'un recipient, hi aboquem la ganache, i la tapem amb paper sulfurat. Ho posem al congelador durant 1/2 hora.
6. Fem les boles amb les mans i les anem arrebossant amb sucre de llustre i xocolata en pols.