Trufes amb crema de whisky

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és un aliment energètic, que si es pren amb moderació i preferiblement amb alt percentatge en cacau, té propietats estimulants i antioxidantsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    100 g xocolata 70%

  • 70 ml nata 35% M.G.
  • Crema de whisky
  • Sucre de llustre
  • Cacau en pols

PREPARACIÓ

1. Posem a escalfar 70 ml de nata 35% M.G.

2. Tallem 100 g de xocolata 70% i la reservem en un bol fins que la nata estigui calenta.

3. Afegim un raig de crema de whisky a la nata.

4. Quan tenim la nata calenta, l'aboquem al bol on tenim la xocolata. Ho barregem per obtenir una ganache.

5. Refredem la ganache. Per fer-ho, posem paper sulfurat a la base d'un recipient, hi aboquem la ganache, i la tapem amb paper sulfurat. Ho posem al congelador durant 1/2 hora.

6. Fem les boles amb les mans i les anem arrebossant amb sucre de llustre i xocolata en pols.

Anar al contingut