Trufes de xocolata negra amb taronja i canyella

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LES TRUFES AMB TARONJA I CANYELLA

    400 g de xocolata negra 60%

    300 ml de suc de taronja

    1 canonet de vainilla

    2 g de canyella en pols

    Cacau en pols

     

    PER A LES TRUFES NEGRES

    400 g de xocolata negra 60%

    290 g de nata líquida

    2 canonets de vainilla

    Cacau en pols

     

PREPARACIÓ

  1. Fem un suc de taronja i el posem a escalfar amb una mica de ratlladura de la pell i amb la vainilla.
  2. Quan està calent, afegim el suc a la xocolata negra 60%, hi afegim la canyella en pols i ho passem per la batedora.
  3. Ho reservem a la nevera fins l'endemà, perquè agafi la textura que ens interessa.
  4. L'endemà, amb una mànega pastissera, fem boletes sobre una safata amb cacau en pols i després ho barregem amb les mans com si féssim panellets.
  5. En el cas que preferim fer les trufes sense gust de taronja, fem servir la mateixa tècnica i substituïm el suc per la nata.
  6. Les servim amb cacau empolvorat per sobre. 
Anar al contingut