Trufes de xocolata negra amb taronja i canyella
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LES TRUFES AMB TARONJA I CANYELLA
400 g de xocolata negra 60%
300 ml de suc de taronja
1 canonet de vainilla
2 g de canyella en pols
Cacau en pols
PER A LES TRUFES NEGRES
400 g de xocolata negra 60%
290 g de nata líquida
2 canonets de vainilla
Cacau en pols
PREPARACIÓ
- Fem un suc de taronja i el posem a escalfar amb una mica de ratlladura de la pell i amb la vainilla.
- Quan està calent, afegim el suc a la xocolata negra 60%, hi afegim la canyella en pols i ho passem per la batedora.
- Ho reservem a la nevera fins l'endemà, perquè agafi la textura que ens interessa.
- L'endemà, amb una mànega pastissera, fem boletes sobre una safata amb cacau en pols i després ho barregem amb les mans com si féssim panellets.
- En el cas que preferim fer les trufes sense gust de taronja, fem servir la mateixa tècnica i substituïm el suc per la nata.
- Les servim amb cacau empolvorat per sobre.