Truita avorrida
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Les clares d'ou són una font de proteïnes d'una qualitat molt elevada, és a dir, que contenen tots els aminoàcids essencials perquè el cos pugui formar les seves pròpies proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
6 clares d'ou
2 alls tendres
125 g d'arròs
1 calçot
1 alvocat
1 llima
1 fulla de llorer
pebre negre
fulles d'alfàbrega
sal
oli ove
aigua mineral
tomacons
PREPARACIÓ
Tallem els alls tendres i el calçot a rodelles fines. Després els escaldem en aigua mineral amb una fulla de llorer i els bullim amb un polsim de sal.
En la mateixa aigua, hi bullirem l'arròs sense rentar-lo del tot (mateix volum d'arròs que d'aigua). Ho coem 1 minut a foc fort, 13 a foc baix i ho deixem reposar 5 minuts més.
Pelem l'alvocat i el tallem, el posem en un bol i l'amanim amb sal, ratlladura i un raig de llima i pebre negre. Tallem les fulles d'alfàbrega i les posem també dins del bol amb l'alvocat.
Posem l'arròs bullit dins el bol.
Batem les clares.
Tirem les clares al bol on hi ha tota la barreja d'ingredients.
Posem la paella al foc amb un raig d'oli i un cop calent, hi aboquem tot el contingut del bol.
Fem la forma de truita i ho servim amb pa de cereals i fulles d'alfàbrega per sobre.