Truita cremosa de Betanzos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'ou es considera un aliment de referència, ja que conté tots els aminoàcids essencials per a les persones.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
14 ous
2 patates agres
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem les patates, les laminem a una mida similar, i les deixem en remull cinc minuts.
- Les escorrem bé i les fregim en oli d'oliva verge extra.
- Batem, lleugerament, deu ous i quatre rovells, amb un polsim de sal.
- Escorrem les patates fregides i les passem al bol on hem batut els ous. Ho integrem bé amb una mica més de sal, i les hi deixem deu minuts, per tal que vagin amarant-se amb l'ou.
- Coem una ració individual de truita en una paella, amb un raig d'oli, uns vuit segons, i li fem el tomb amb l'ajut d'un plat o tombatruites. Per l'altra banda l'hi deixarem uns vint segons més. La tombem un altre cop i la coem uns segons més per l'altra banda. La gràcia és que quedi segellada per fora i cremosa per dins. Faríem el mateix amb les altres tres truites.