Truita de botifarra amb suc

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita. Se'n poden menjar 3 o 4 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 350 g de patata Monalisa

    6 ous

    1 botifarra de perol

    130 g ceba enrossida

    4 tomacons

    2 grans d'all

    Safrà

    200 ml glaça de porc

    40 g nous

    Julivert

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant el suc. Deixem una cassola al foc i, mentre es va escalfant, pelem i tallem un gra d'all. Quan ho tinguem, afegim l'all a la cassola amb una mica d'oli i el fem ballar.
  2. Quan l'all comença a ballar, afegim 130 g de ceba enrossida i deixem que cogui durant uns minuts.
  3. Mentrestant, afegim a un altre pot 200 ml de glaça de porc que escalfem a foc molt baix.
  4. Seguim fent el suc. Ratllem 4 tomacons ja nets i els afegim a la cassola. Deixem que cogui durant 5 minuts.
  5. Un cop tinguem escalfada la glaça, l'afegim a la cassola i ho coem tot durant 10 minuts.
  6. Mentre s'acaba de fer el suc, fem una picada. Afegim a un morter un gra d'all pelat, 40 g de nous, un pessic de safrà i unes fulles de julivert.
  7. Afegim la picada a la cassola, la integrem i ho reservem.
  8. Escalfem una altra paella i hi afegim oli.
  9. Mentre es va escalfant la paella, pelem i escapcem a trossos petits 350 g de patates Monalisa. Quan en tinguem els trossos, els afegim a la paella amb oli i ho fregim a foc baix.
  10. Traiem la pell de la botifarra de perol i esmicolem la carn i l'afegim a una altra paella amb una mica d'oli i la saltem.
  11. Mentre es va fent la botifarra, trenquem sis ous i el batem en un bol.
  12. Afegim al bol dels ous, la botifarra saltada, la patata fregida i sal, i ho integrem.
  13. Posem la paella al foc i fem la truita, la coem per les dues bandes.
  14. Un cop feta, l'emplatem i, per sobre, hi posem el suc.
Anar al contingut