Truita de col

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El marisc en general aporta molts minerals, poques calories, proteïnes de bona qualitat i greixos saludables a més de colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g cues gamba
  • 3 cebes japoneses
  • 2 ous
  • Mitja col llisa
  • Salsa sriracha
  • Oli OVE
  • Pebre 
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem mitja col llisa molt fina i la saltem en una paella amb un raig d'oli OVE. Hi afegim sal i pebre i la coem 5 minuts, fins que quedi tova.
  2. Tallarem a rodelles 3 cebes japoneses i en reservem una mica de la part verda per a l'emplatat final. Afegim les rodelles a la paella junt amb la col i ho coem 2 minuts. Després ho retirem del foc.
  3. Tallem 100 g de cues de gambes.
  4. Batem dos ous en un bol. Un cop batuts hi afegim les gambes, la col i cebes saltades i salsa Sriracha. Ho barregem.
  5. Posem una paella al foc amb oli d'oliva i hi afegim la barreja. Si volem fer dues truites, n'hi posem ara la meitat i després, l'altra. 
  6. Per a l'emplatat final de la truita, hi posem les rodelles de la part verda de la ceba.
Anar al contingut