Truita de col
INGREDIENTS
- 100 g cues gamba
- 3 cebes japoneses
- 2 ous
- Mitja col llisa
- Salsa sriracha
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem mitja col llisa molt fina i la saltem en una paella amb un raig d'oli OVE. Hi afegim sal i pebre i la coem 5 minuts, fins que quedi tova.
- Tallarem a rodelles 3 cebes japoneses i en reservem una mica de la part verda per a l'emplatat final. Afegim les rodelles a la paella junt amb la col i ho coem 2 minuts. Després ho retirem del foc.
- Tallem 100 g de cues de gambes.
- Batem dos ous en un bol. Un cop batuts hi afegim les gambes, la col i cebes saltades i salsa Sriracha. Ho barregem.
- Posem una paella al foc amb oli d'oliva i hi afegim la barreja. Si volem fer dues truites, n'hi posem ara la meitat i després, l'altra.
- Per a l'emplatat final de la truita, hi posem les rodelles de la part verda de la ceba.