Truita de fideus d'arròs
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita; se'n poden menjar de 5 a 7 a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
Fideus d'arròs fins
1/2 pit de pollastre
2 ous
1 ceba tendra
Fulles d'enciam
Coriandre
Salsa de soja
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem l'aigua dels fideus a bullir i una paella a escalfar.
- Tallem a llesques una ceba tendra. La part verda la reservarem per al final.
- Tirem a la paella calenta un raig d'oli OVE i la part blanca de la ceba tallada.
- Tallem mig pit de pollastre de la mida d'una mossegada.
- L'afegim a la paella i la saltem.
- Posem en un bol gran uns quants fideus d'arròs i hi tirem aigua bullent fins que els cobreixi.
- Deixem que s'hidratin uns segons i els rescatem amb les pinces. Deixem que s'escorrin.
- Afegim a la paella unes quantes gotes de salsa de soja i un parell d'ous, que trenquem i remenem.
- Deixem que l'ou qualli.
- Rescatem els fideus i els posem a la paella.
- Girem la truita.
- Posem unes quantes fulles d'enciam al plat i la truita de fideus a sobre.
- Ho acabem amb algunes rodanxes de la part verda de la ceba i unes quantes fulles de coriandre.