Truita de fideus d'arròs

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita; se'n poden menjar de 5 a 7 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

    Fideus d'arròs fins 

    1/2 pit de pollastre 

    2 ous 

    1 ceba tendra 

    Fulles d'enciam 

    Coriandre 

    Salsa de soja 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem l'aigua dels fideus a bullir i una paella a escalfar. 
  2. Tallem a llesques una ceba tendra. La part verda la reservarem per al final.   
  3. Tirem a la paella calenta un raig d'oli OVE i la part blanca de la ceba tallada. 
  4. Tallem mig pit de pollastre de la mida d'una mossegada.  
  5. L'afegim a la paella i la saltem.  
  6. Posem en un bol gran uns quants fideus d'arròs i hi tirem aigua bullent fins que els cobreixi. 
  7. Deixem que s'hidratin uns segons i els rescatem amb les pinces. Deixem que s'escorrin. 
  8. Afegim a la paella unes quantes gotes de salsa de soja i un parell d'ous, que trenquem i remenem.  
  9. Deixem que l'ou qualli. 
  10. Rescatem els fideus i els posem a la paella. 
  11. Girem la truita. 
  12. Posem unes quantes fulles d'enciam al plat i la truita de fideus a sobre.  
  13. Ho acabem amb algunes rodanxes de la part verda de la ceba i unes quantes fulles de coriandre. 
Anar al contingut