Truita de gules i rovellons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els rovellons són bolets amb poques calories, rics en potassi i vitamines del grup BAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 

    200 g La Gula del Norte 

    100 g rovellons botó 

    6 alls tendres  

    4 ous  

    1 bitxo fresc 

    Sal 

    Oli OVE 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Tallem pel mig 100 g de rovellons ja nets. 
  2. Tallem a biaix 6 alls tendres. Reservem la part verda per al final. 
  3. En una paella al foc hi posem oli, els alls, els bolets, 200 g de gules, 1 bitxo fresc, sal i pebre. Ho saltem tot. 
  4. Batem un ou i hi posem sal. 
  5. L'aboquem a una paella nova amb oli. Fem una truita oberta. 
  6. Farcim la mitja truita amb el farcit i la part verda dels alls reservada i la mig tanquem.  
Anar al contingut