Truita de tirabecs
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els tirabecs són una verdura, de la mateixa família que la mongeta tendra o que els pèsols, aporten principalment fibra, de textura cruixent i dolça s'han de coure ben poc per aprofitar-ne les seves propietats.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
100 g tirabecs
2 ous
2 alls tendres
Aigua mineral
Llard de porc
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Netegem els tirabecs traient-ne la tija i el fil. Mal tallem i reservem els tirabecs.
- Escalfem en una paella de 24 cm una nou de llard de porc
- Tallem a rodelles els 2 alls tendres i els reservem. Quan el llard està desfet, apugem el foc, hi afegim els alls i els tirabecs i els saltem durant un 1 minut. Salpebrem, tirem un raig d'aigua, tapem i coem durant 2 minuts. Retirem la paella del foc.
- En un bol, salem 2 ous i els batem. Tornem a posar la paella al foc, la destapem, afegim els ous batuts integrant els alls i els tirabecs i coem uns 20 segons.
- Emplatem girant la truita al plat de presentació.