Truita d'espigalls
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, se'n poden menjar de 5 a 7 per setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Un manat d'espigalls
70 ml de nata
6 ous
3 tomàquets de penjar
Pa de pagès
Sal
Pebre blanc
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Escaldem uns segons un manat d'espigalls ja polits de troncs i fibres en un pot d'aigua bullent amb sal. De seguida els traiem i els fiquem a dins d'un bol d'aigua amb gel per tallar la cocció.
- Batem 6 ous en un bol.
- Un cop batuts, hi afegim 70 ml de nata, sal i pebre blanc. Batem.
- Tallem els espigalls ja eixuts i els afegim a la barreja.
- Posem una paella al foc i quan ja sigui calenta, hi afegim el contingut del bol. Fem la truita de banda i banda.
- Emplatem acompanyant la truita d'una torrada de pagès amb tomàquet i oli.