Truita en suc picant
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els llegums són un aliment molt nutritiu, ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana menjar-ne 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
250 g de brou de bacallà
250 g de bacallà esqueixat
200 g de mongeta del ganxet cuita
15 g de maizena (una culleradeta)
12 ous
2 grans d'all
1 caiena
un manat d'alfàbrega
un raig de vi ranci
sal
oli OVE
pebre blanc
pebre vermell dolç
aigua mineral
PREPARACIÓ
- Fem a una olla exprés un brou a base de pells i cues de bacallà en un litre d'aigua mineral. Ho bullim durant una hora i ho deixem dues de repòs.
- Colem el brou de bacallà en un pot alt i el fem reduir fins a deixar-ho en uns 250 g.
- Laminem 2 grans d'all i 1 caiena i els fem ballar en un pot amb oli OVE.
- Hi afegim 1 cullerada de pebre vermell dolç i ho ofeguem amb un raig de vi ranci. Deixem evaporar l'alcohol.
- En una tassa desfem amb aigua 15 g de maizena.
- Afegim la maizena i el brou reduït al pot del refregit. Ho remenem i ho reservem.
- Traiem de la nevera un tàper en què hi tenim 200 g de mongeta del ganxet cuita i un altre amb 250 g de morro de bacallà esqueixat.
- Batem en un bol 3 ous i hi afegim 1/4 part de les mongetes i del bacallà esqueixat, sal, pebre blanc i unes fulles d'alfàbrega. Ho barregem.
- Escalfem una paella amb oli OVE i hi fem la truita.
- Servim en un plat fondo el suc, la truita i unes fulles d'alfàbrega al damunt.