Truitetes de bacallà de Quaresma
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 tros de bacallà
2 patates mitjanes
1 ou
Porro o ceba
Pa ratllat
All i julivert
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Dessalem el bacallà canviant-li l'aigua diverses vegades i, un cop dessalat, l'eixuguem i l'esqueixem.
- Pelem les patates i les ratllem ben fines amb un ratllador.
- Posem el bacallà i les patates en un bol i hi afegim una mica de porro talladet petit, all i julivert, un ou i pa ratllat.
- Ho salpebrem i ho barregem bé fins que la pasta tingui consistència per fer les truitetes.
- Posem oli en una paella calenta, però no roent, i amb l'ajuda d'una forquilla anem posant la pasta a coure fent-ne truitetes.
- Ho deixem coure uns cinc minuts.