Truitetes de bacallà de Quaresma

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 tros de bacallà

    2 patates mitjanes

    1 ou

    Porro o ceba

    Pa ratllat

    All i julivert

    Sal i pebre

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Dessalem el bacallà canviant-li l'aigua diverses vegades i, un cop dessalat, l'eixuguem i l'esqueixem.
  2. Pelem les patates i les ratllem ben fines amb un ratllador.
  3. Posem el bacallà i les patates en un bol i hi afegim una mica de porro talladet petit, all i julivert, un ou i pa ratllat.
  4. Ho salpebrem i ho barregem bé fins que la pasta tingui consistència per fer les truitetes.
  5. Posem oli en una paella calenta, però no roent, i amb l'ajuda d'una forquilla anem posant la pasta a coure fent-ne truitetes.
  6. Ho deixem coure uns cinc minuts.

 

 

 

Anar al contingut