Variat de llaunes amb crema

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cloïsses i els musclos són rics en ferro i proteïnes de bona assimilació. Per contra, tenen poc greix i aporten poques calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A DUES PERSONES:

    1 llauna de musclos al natural

  • 1 llauna de cloïsses al natural
  • 1 ceba xinesa
  • 1 gra d'all
  • Farina
  • Llorer
  • Julivert
  • Pebre verd en salmorra
  • Oli OVE
  •  

PREPARACIÓ

1. Tallem ben menuts una ceba xinesa i un gra d'all.

2. Els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva i una fulla de llorer.

3. Aboquem els líquids de la llauna de cloïsses i de la llauna de musclos en una gerra medidora, fent servir un colador. Reservem el marisc en un bol.

4. Afegim a la paella una culleradeta de pebre verd en salmorra. Ho integrem.

5. Afegim una culleradeta de farina a la paella i la torrem lleugerament.

6. A la gerra dels líquids del marisc, hi afegim la mateixa quantitat d'aigua que de líquid. Ho aboquem a la paella per fer la crema. Ens en podem reservar una mica per controlar la textura de la crema.

7. Coem fins que espessi remenant de tant en tant. Llavors serà el moment d'afegir-hi les cloïsses i els musclos. Els integrem.

8. Piquem unes fulles de julivert i les posem en l'emplatat final.

Anar al contingut