Vegetals amanits

  • Cuina: Arnau París
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les verdures són un aliment imprescindible per a la salut. Són molt lleugeres i riques en aigua, fibra, vitamines i minerals. Se n'han de menjar a cada àpat principal o, com a mínim, dues racions al dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 15 espàrrecs verds 

    1 ceba tendra 

    2 pebrots verds  

    2 pastanagues 

    1 carbassó  

    80 ml de salsa de soja  

    Sèsam blanc torrat  

    Orenga seca  

    Farigola seca  

    Pebre negre  

    All en pols 

    40 g d'anacards naturals  

    1 llima 

    Oli OVE  

PREPARACIÓ

  1. Buidem i tallem a juliana 2 pebrots verds nets, tallem 1 ceba tendra neta, 2 pastanagues pelades i un carbassó net. 
  2. Tallem pel mig en vertical i en horitzontal 15 espàrrecs verds nets. 
  3. Posem una paella a escalfar i quan sigui ben calenta, hi tirem un raig d'oli OVE. 
  4. Quan l'oli sigui ben calent, hi tirem els vegetals reservats. Si la paella no és prou grossa, s'hauria de fer en dues o tres tandes.  
  5. Mentrestant, podem preparar la salsa. Dins un bol gros, on servirem els vegetals, tirem 80 ml de salsa de soja, un polsim d'orenga seca, un polsim de farigola seca, unes voltes de pebre negre, un polsim d'all deshidratat i un raig de suc de llima. Ho barregem bé. 
  6. Si els vegetals ja estan lleugerament torrats, els posem al bol amb la salsa i ho integrem tot. 
  7. En un morter triturem un grapat petit de sèsam blanc torrat i després hi barregem 40 g d'anacards naturals que també triturarem. 
  8. Emplatem. 
Anar al contingut