Vegetals amanits
INGREDIENTS
15 espàrrecs verds
1 ceba tendra
2 pebrots verds
2 pastanagues
1 carbassó
80 ml de salsa de soja
Sèsam blanc torrat
Orenga seca
Farigola seca
Pebre negre
All en pols
40 g d'anacards naturals
1 llima
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Buidem i tallem a juliana 2 pebrots verds nets, tallem 1 ceba tendra neta, 2 pastanagues pelades i un carbassó net.
- Tallem pel mig en vertical i en horitzontal 15 espàrrecs verds nets.
- Posem una paella a escalfar i quan sigui ben calenta, hi tirem un raig d'oli OVE.
- Quan l'oli sigui ben calent, hi tirem els vegetals reservats. Si la paella no és prou grossa, s'hauria de fer en dues o tres tandes.
- Mentrestant, podem preparar la salsa. Dins un bol gros, on servirem els vegetals, tirem 80 ml de salsa de soja, un polsim d'orenga seca, un polsim de farigola seca, unes voltes de pebre negre, un polsim d'all deshidratat i un raig de suc de llima. Ho barregem bé.
- Si els vegetals ja estan lleugerament torrats, els posem al bol amb la salsa i ho integrem tot.
- En un morter triturem un grapat petit de sèsam blanc torrat i després hi barregem 40 g d'anacards naturals que també triturarem.
- Emplatem.