Verat amb carxofes i llimona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- 4 verats nets i filetejats
- 8 carxofes
- suc d'una llimona
- 500 ml de fumet
- 5 cebes escalunya
- oli d'oliva verge extra
- una cullerada de maizena
- sal
- pebre negre
PREPARACIÓ
1. Netegem i polim les carxofes i les confitem amb oli d'oliva verge extra.
2. Amb una mica de fumet fred, desfem la maizena. Mentrestant posem a bullir una barreja de fumet i suc de llimona. A continuació hi posem la maizena desfeta fins que ens quedi tot ben espès.
3. Tallem les escalunyes a rodelles, les posem al foc en una paella amb oli a foc baix i ho coem fins que ens quedin transparents.
4. Hi afegim el fumet amb llimona lligat, el pebre i els verats. Els col·loquem per la banda de la pell tocant a la paella durant 3 minuts.
5. Ho servim: primer la salsa i després els filets. Ratllem llimona i hi afegim les carxofes i una mica de julivert picat per sobre.
2. Amb una mica de fumet fred, desfem la maizena. Mentrestant posem a bullir una barreja de fumet i suc de llimona. A continuació hi posem la maizena desfeta fins que ens quedi tot ben espès.
3. Tallem les escalunyes a rodelles, les posem al foc en una paella amb oli a foc baix i ho coem fins que ens quedin transparents.
4. Hi afegim el fumet amb llimona lligat, el pebre i els verats. Els col·loquem per la banda de la pell tocant a la paella durant 3 minuts.
5. Ho servim: primer la salsa i després els filets. Ratllem llimona i hi afegim les carxofes i una mica de julivert picat per sobre.