Verat amb cremós de mongeta tendra
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 verat
100 g de mongeta tendra
1 llima
1 gra d'all
Llorer
Farigola
Licor d'anís
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella amb oli OVE
- Pelem i tallem a rodelles 100 g de mongeta tendra perona i les afegim a la paella.
- Hi tirem un polsim de sal i deixem que es coguin dos minuts a foc mitjà.
- Tirem 1/2 cullerot d'aigua a la paella. La tapem i deixem que es cogui un minut més.
- Tirem mongetes i líquid de cocció al got batedor i ho triturem fins que quedi una crema fina.
- Posem una altra paella a escalfar amb un raig d'oli.
- Salem un parell de lloms de verat nets. Els fem uns quants talls a la pell.
- Coem el verat a la paella amb una branca de farigola i una fulla de llorer. Hi afegim un gra d'all amb pela aixafat. Els lloms de verat els courem començant pel costat de la pell i durant uns 30 segons aproximadament.
- Passat aquest temps, els donem la volta i afegim un raig d'anís a la paella i deixem que es cogui per l'altra cara 30 segons.
- Ho emplatem amb la crema de mongetes de base i, els lloms, a sobre. Ho rematem amb una mica de pela d'una llima que hi ratllem.