Verat amb cremós de mongeta tendra

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 verat  

    100 g de mongeta tendra  

    1 llima 

    1 gra d'all 

    Llorer 

    Farigola 

    Licor d'anís  

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella amb oli OVE
  2. Pelem i tallem a rodelles 100 g de mongeta tendra perona i les afegim a la paella.
  3. Hi tirem un polsim de sal i deixem que es coguin dos minuts a foc mitjà.
  4. Tirem 1/2 cullerot d'aigua a la paella. La tapem i deixem que es cogui un minut més.
  5. Tirem mongetes i líquid de cocció al got batedor i ho triturem fins que quedi una crema fina.
  6. Posem una altra paella a escalfar amb un raig d'oli.
  7. Salem un parell de lloms de verat nets. Els fem uns quants talls a la pell.  
  8. Coem el verat a la paella amb una branca de farigola i una fulla de llorer. Hi afegim un gra d'all amb pela aixafat. Els lloms de verat els courem començant pel costat de la pell i durant uns 30 segons aproximadament.  
  9. Passat aquest temps, els donem la volta i afegim un raig d'anís a la paella i deixem que es cogui per l'altra cara 30 segons.
  10. Ho emplatem amb la crema de mongetes de base i, els lloms, a sobre. Ho rematem amb una mica de pela d'una llima que hi ratllem.
Anar al contingut