Vieires amb mantega i ametlles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vieira és un mol·lusc ric en minerals essencials com sodi, potassi, fòsfor, calci, iode, zinc i magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    50 g mantega

    5 vieires

    Ametlles sense torrar

    Julivert

    Sal

    Pebre blanc

PREPARACIÓ

  1. Posem en una paella calenta 5 vieires sense clova ni corall. Les marquem 20 segons per una banda sense oli.
  2. Hi afegim 50 g de mantega i sal. Les marquem per totes dues bandes i les reservem.
  3. Afegim a la paella un grapat d'ametlles sense torrar. Les enrossim.
  4. Afegim una mica d'aigua i reduim la salseta amb l'ajut d'unes varetes.
  5. Afegim a la paella amb la salsa les vieires amb una mica de julivert tallat menut. Ho integrem. 
  6. Emplatem una ració amb una mica de pebre blanc.
Anar al contingut