Xampinyons farcits de sobrassada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els xampinyons estan classificats nutricionalment dins el grup de les verdures, són rics en aigua i en minerals i pobres en energia i greixos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 xampinyons 

    100 g sobrassada 

    150 g formatge de vaca 

    Mel 

    Orenga 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Traiem els troncs dels xampinyons nets i els guardem per a una crema o un caldo.   
  2. Posem els 16 xampinyons sense tronc en una plata de forn amb el forat mirant cap a dalt. Els salpebrem, els hi posem un raig d'oli i els enfornem 15 minuts a 180º. 
  3. Ratllem 150 g de formatge semicurat de vaca i el reservem. 
  4. Buidem dins la mateixa safata de forn dels xampinyons l'aigua de vegetació que ha omplert el buit dels xampinyons. Farcim el buit amb una culleradeta sobrassada, un grapat petit de formatge ratllat i un filet de mel a cada xampinyó. Enfornem 3 minuts a 180º, més o menys el que triga el formatge a fondre's. 
  5. Emplatem. 
Anar al contingut