Xampinyons farcits de sobrassada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
16 xampinyons
100 g sobrassada
150 g formatge de vaca
Mel
Orenga
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Traiem els troncs dels xampinyons nets i els guardem per a una crema o un caldo.
- Posem els 16 xampinyons sense tronc en una plata de forn amb el forat mirant cap a dalt. Els salpebrem, els hi posem un raig d'oli i els enfornem 15 minuts a 180º.
- Ratllem 150 g de formatge semicurat de vaca i el reservem.
- Buidem dins la mateixa safata de forn dels xampinyons l'aigua de vegetació que ha omplert el buit dels xampinyons. Farcim el buit amb una culleradeta sobrassada, un grapat petit de formatge ratllat i un filet de mel a cada xampinyó. Enfornem 3 minuts a 180º, més o menys el que triga el formatge a fondre's.
- Emplatem.