Xatonada roll
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 escarola
1 llauna de tonyina en conserva amb oli
Bacallà en conserva amb oli
Anxoves
Olives
Paper d'arròs
Romesco
Menta i coriandre
Soja, vinagre i oli
PREPARACIÓ
- Netegem i tallem l'escarola.
- Submergim uns segons el paper d'arròs en un plat amb aigua temperada.
- Quan el paper perdi la rigidesa, hi posem a sobre els diferents ingredients: l'escarola, les anxoves, la tonyina amb oli, una mica de romesco, unes fulles de menta....
- Ho embolcallem fent un roll i plegant les puntes cap endins abans d'acabar-lo de tancar.
- Podeu fer-ne de diferents gustos: posant-hi bacallà, anxoves, olives, ous de truita de riu, soja...
- Una vegada fet el roll, el posem de seguida en un plat (a la fusta se'ns enganxaria) i hi posem unes gotetes d'oli d'oliva.
- El podeu menjar cru o, si preferiu, passat per la paella.