Xatonada roll

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 escarola

    1 llauna de tonyina en conserva amb oli

    Bacallà en conserva amb oli

    Anxoves

    Olives

    Paper d'arròs

    Romesco

    Menta i coriandre

    Soja, vinagre i oli

PREPARACIÓ

  1. Netegem i tallem l'escarola.
  2. Submergim uns segons el paper d'arròs en un plat amb aigua temperada.
  3. Quan el paper perdi la rigidesa, hi posem a sobre els diferents ingredients: l'escarola, les anxoves, la tonyina amb oli, una mica de romesco, unes fulles de menta....
  4. Ho embolcallem fent un roll i plegant les puntes cap endins abans d'acabar-lo de tancar.  
  5. Podeu fer-ne de diferents gustos: posant-hi bacallà, anxoves, olives, ous de truita de riu, soja...
  6. Una vegada fet el roll, el posem de seguida en un plat (a la fusta se'ns enganxaria) i hi posem unes gotetes d'oli d'oliva.
  7. El podeu menjar cru o, si preferiu, passat per la paella.
Anar al contingut