Xia, iogurt i fruita vermella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les llavors de xia són molt nutritives, aporten fibra, vitamines antioxidants i minerals com el calci i el fòsfor, així com greixos saludables. La fruita vermella és rica en vitamina C, flavonoides i folats, nutrients amb gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 70 g de xia
- 2 iogurts grecs
- 2 cullerades de mel
- 50 g de pinyons
- 50 g de pipes de carbassa
- un grapat d'aranyons
- 1 préssec
- maduixes
- gerds
- móres
- Per al crumble de cacauet
- cacauet cru pelat
- mantega de cacauet
- farina d'espelta
- aigua
PREPARACIÓ
- Hidratem la xia. La posem a la nevera en una carmanyola tapada amb film durant 4 hores.
- Barregem la farina d'espelta amb aigua i hi afegim els cacauets esmicolats i la mantega de cacauet i ho remenem. Ho posem al forn durant uns 10 minuts, no més, a 180º. Hem de vigilar que no se'ns torri gaire.
- En un bol, hi barregem la xia amb un dels dos iogurts.
- En un pot transparent, hi fem diverses capes de xia, de iogurt i de fruites. Dalt de tot, hi posarem les pipes de carbassa, els pinyons, el crumble de cacauet, el préssec, les móres, les maduixes, els gerds i un rajolí de mel.