Xia, iogurt i fruita vermella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llavors de xia són molt nutritives, aporten fibra, vitamines antioxidants i minerals com el calci i el fòsfor, així com greixos saludables. La fruita vermella és rica en vitamina C, flavonoides i folats, nutrients amb gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 70 g de xia
  • 2 iogurts grecs
  • 2 cullerades de mel
  • 50 g de pinyons
  • 50 g de pipes de carbassa
  • un grapat d'aranyons
  • 1 préssec
  • maduixes
  • gerds
  • móres
  •  
  • Per al crumble de cacauet
  • cacauet cru pelat
  • mantega de cacauet
  • farina d'espelta
  • aigua
  •  

PREPARACIÓ

  1. Hidratem la xia. La posem a la nevera en una carmanyola tapada amb film durant 4 hores.
  2. Barregem la farina d'espelta amb aigua i hi afegim els cacauets esmicolats i la mantega de cacauet i ho remenem. Ho posem al forn durant uns 10 minuts, no més, a 180º. Hem de vigilar que no se'ns torri gaire.
  3. En un bol, hi barregem la xia amb un dels dos iogurts.
  4. En un pot transparent, hi fem diverses capes de xia, de iogurt i de fruites. Dalt de tot, hi posarem les pipes de carbassa, els pinyons, el crumble de cacauet, el préssec, les móres, les maduixes, els gerds i un rajolí de mel.
 
 
Anar al contingut