Xips de plàtan

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els plàtans són el complement ideal per a aquells que tenen una vida activa, ja que són rics en hidrats de carboni, potassi i magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 plàtans mascle verds  

    2 alvocats  

    1 llima  

    Tabasco  

    Oli OVE 

    Pebre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i laminem els plàtans. 

  2. Els fregim amb oli d'oliva verge extra fins que quedin ben cruixents. Els reservem sobre paper absorbent i els salpebrem. 

  3. Turbinem els alvocats amb una mica d'oli, suc de llima, sal i unes gotes de tabasco, fins que obtinguem una textura untable.  

  4. Emplatem la salsa d'alvocat, amb una mica de llima que hi ratllem per sobre i un raig d'oli d'oliva verge extra. Emplatem les xips de manera que tinguem la salsa a la vora per anar-les-hi sucant.  

Anar al contingut