Xips de plàtan
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els plàtans són el complement ideal per a aquells que tenen una vida activa, ja que són rics en hidrats de carboni, potassi i magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 plàtans mascle verds
2 alvocats
1 llima
Tabasco
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
Pelem i laminem els plàtans.
Els fregim amb oli d'oliva verge extra fins que quedin ben cruixents. Els reservem sobre paper absorbent i els salpebrem.
Turbinem els alvocats amb una mica d'oli, suc de llima, sal i unes gotes de tabasco, fins que obtinguem una textura untable.
Emplatem la salsa d'alvocat, amb una mica de llima que hi ratllem per sobre i un raig d'oli d'oliva verge extra. Emplatem les xips de manera que tinguem la salsa a la vora per anar-les-hi sucant.