Xips de remolatxa i salsa vermella
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
4 remolatxes cuites
1 ou
180 ml d'oli OVE (Juncal)
50 g de pebrot escalivat
4 tomàquets secs en oli oliva
Oli 0,4
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una bona quantitat d'oli 0,4
- Tallem molt finament, preferentment amb una mandolina, 4 remolatxes
- Quan l'oli estigui a 160º hi tirem a tandes les remolatxes tallades
- Les fregim durant 7-8 minuts a foc mitjà i les passem al plat amb paper absorbent
- Dins un got batedor hi posem 50 g de pebrot escalivat i 1 ou. Ho triturem amb el braç elèctric. Hi afegim 180 ml d'oli OVE i emulsionem l'ou, el pebrot i l'oli. Hi afegim un pessic de sal. Posem la maionesa en un bol.
- Tallem a la brunesa 4 tomàquets secs en oli
- Afegim els tomàquets al bol amb la maionesa de pebrot
- Hi integrem els tomàquets amb una forquilla
- Emplatem amb els xips de remolatxa