Xips de remolatxa i salsa vermella

INGREDIENTS

  • 4 remolatxes cuites 

    1 ou 

    180 ml d'oli OVE (Juncal) 

    50 g de pebrot escalivat 

    4 tomàquets secs en oli oliva  

    Oli 0,4 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una bona quantitat d'oli 0,4   
  2. Tallem molt finament, preferentment amb una mandolina, 4 remolatxes  
  3. Quan l'oli estigui a 160º hi tirem a tandes les remolatxes tallades  
  4. Les fregim durant 7-8 minuts a foc mitjà i les passem al plat amb paper absorbent  
  5. Dins un got batedor hi posem 50 g de pebrot escalivat i 1 ou. Ho triturem amb el braç elèctric. Hi afegim 180 ml d'oli OVE i emulsionem l'ou, el pebrot i l'oli. Hi afegim un pessic de sal. Posem la maionesa en un bol.  
  6. Tallem a la brunesa 4 tomàquets secs en oli 
  7. Afegim els tomàquets al bol amb la maionesa de pebrot 
  8. Hi integrem els tomàquets amb una forquilla 
  9. Emplatem amb els xips de remolatxa 
Anar al contingut