Xips vegetals

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato és quasi tan ric en betacarotè com la pastanaga, a més, és font de substàncies que li donen un fort efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

     

    1 moniato 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem un moniato net.  
  2. El laminem amb mandolina a 0,3 mm de gruix. 
  3. Estenem el moniato laminat a la base de la fregidora d'aire. 
  4. Pintem el moniato amb un pinzell sucat amb oli. 
  5. Coem el moniato a la fregidora d'aire 20' a 150 °C. 
  6. Deixem que el moniato es refredi. 
  7. Salem. 
  8. Podem repetir la recepta amb iuca i amb remolatxa. 
Anar al contingut