Xocogamba de Roses

INGREDIENTS

  • PER FER EL BANY

  • 200 g cobertura de xocolata amb llet 53%

    PER AL PRIMER FARCIT

  • 25 g mantega de cacau
  • 5 g sal Maldon
  • 100 g cobertura de xocolata blanca
  • 150 g praliné avellana
  • 60 g neula

    PER AL SEGON FARCIT

  • 200 g cobertura xocolata blanca
  • 200 g praliné avellana
  • 30 ml oli d'oliva verge extra de l'Empordà

PREPARACIÓ

 

  1. Preparem el bany, temperant la xocolata amb llet a 29 graus i encamisem els motlles en forma de gamba. 
  2. Deixem que cristal·litzi. 
  3. Per altra banda, preparem el primer farcit: fonem la xocolata amb la mantega de cacau, hi afegim el praliné i ho temperem portant a 45 graus.
  4. Tot seguit ho refredem, ho portem a 29 graus, hi afegim la sal i la neula i omplim els motlles amb 25 grams del farcit.
  5. Tornem a deixar que cristal·litzi.
  6. Per al segon farcit, fonem la xocolata blanca, hi afegim el praliné i ho portem a 45 graus.
  7. Després baixem a 29 graus i ho emulsionem amb l'oli d'oliva. 
  8. Omplim amb 30 grams del farcit els motlles i deixem que cristal·litzi.
  9. Disposem totes les elaboracions.
  10. Desemmotllem les gambes amb molt de compte, polint les imperfeccions.
Anar al contingut