Xocogamba de Roses
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Albert Lorenzo
INGREDIENTS
PER FER EL BANY
-
200 g cobertura de xocolata amb llet 53%
PER AL PRIMER FARCIT
- 25 g mantega de cacau
- 5 g sal Maldon
- 100 g cobertura de xocolata blanca
- 150 g praliné avellana
-
60 g neula
PER AL SEGON FARCIT
- 200 g cobertura xocolata blanca
- 200 g praliné avellana
- 30 ml oli d'oliva verge extra de l'Empordà
PREPARACIÓ
- Preparem el bany, temperant la xocolata amb llet a 29 graus i encamisem els motlles en forma de gamba.
- Deixem que cristal·litzi.
- Per altra banda, preparem el primer farcit: fonem la xocolata amb la mantega de cacau, hi afegim el praliné i ho temperem portant a 45 graus.
- Tot seguit ho refredem, ho portem a 29 graus, hi afegim la sal i la neula i omplim els motlles amb 25 grams del farcit.
- Tornem a deixar que cristal·litzi.
- Per al segon farcit, fonem la xocolata blanca, hi afegim el praliné i ho portem a 45 graus.
- Després baixem a 29 graus i ho emulsionem amb l'oli d'oliva.
- Omplim amb 30 grams del farcit els motlles i deixem que cristal·litzi.
- Disposem totes les elaboracions.
- Desemmotllem les gambes amb molt de compte, polint les imperfeccions.