Xocolata d'aprofitament

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    200 g xocolata sobrant

    45 g sucre morè

    30 g cacau en pols

    250 ml beguda arròs

    125 ml beguda civada

    Farina fina de blat de moro

    Sucre blanc

    Carquinyolis

    Fruita variada

     

PREPARACIÓ

  1. En un got triturador hi posem 200 g de xocolata negra sobrant, 45 g de sucre morè i 30 g de cacau en pols. Ho triturem fins a obtenir una pols fina.
  2. Per fer la fondue, aboquem en un pot 90 g de la barreja base junt amb una mica dels 250 ml de beguda d'arròs i ho barregem bé amb una vareta fins que no quedin grumolls. Després hi afegim tota la beguda. Ho integrem. Ho duem a ebullició durant 2 minuts.
  3. Posem la xocolata en un recipient de fondue i l'acompanyarem de fruites variades en broquetes.
  4. Per fer la crema, posem en un pot 45 g de la barreja base, 8 g de midó de farina fina de blat de moro i una part dels 125 ml de beguda de civada. Ho barregem perquè no quedin grumolls i després hi afegim la resta de la beguda. Ho integrem Ho portem al bull sense deixar de remenar i passats dos minuts ho passarem a una terrina de fang.
  5. Deixem que refredi a la nevera o a temperatura ambient.
  6. Espolsem sucre blanc per damunt i cremem el sucre amb un bufador. Per a servir l'acompanyarem de carquinyolis.

 

Anar al contingut