Xocolata d'aprofitament
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
200 g xocolata sobrant
45 g sucre morè
30 g cacau en pols
250 ml beguda arròs
125 ml beguda civada
Farina fina de blat de moro
Sucre blanc
Carquinyolis
Fruita variada
PREPARACIÓ
- En un got triturador hi posem 200 g de xocolata negra sobrant, 45 g de sucre morè i 30 g de cacau en pols. Ho triturem fins a obtenir una pols fina.
- Per fer la fondue, aboquem en un pot 90 g de la barreja base junt amb una mica dels 250 ml de beguda d'arròs i ho barregem bé amb una vareta fins que no quedin grumolls. Després hi afegim tota la beguda. Ho integrem. Ho duem a ebullició durant 2 minuts.
- Posem la xocolata en un recipient de fondue i l'acompanyarem de fruites variades en broquetes.
- Per fer la crema, posem en un pot 45 g de la barreja base, 8 g de midó de farina fina de blat de moro i una part dels 125 ml de beguda de civada. Ho barregem perquè no quedin grumolls i després hi afegim la resta de la beguda. Ho integrem Ho portem al bull sense deixar de remenar i passats dos minuts ho passarem a una terrina de fang.
- Deixem que refredi a la nevera o a temperatura ambient.
- Espolsem sucre blanc per damunt i cremem el sucre amb un bufador. Per a servir l'acompanyarem de carquinyolis.