Xocolatines de fruites seques
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
80 g xocolata negra per fondre
80 g xocolata blanca per fondre
80 g xocolata amb llet per fondre
30 g de festucs torrats salats
20 g de mango deshidratat
- Flor de sal
PREPARACIÓ
- Posem al centre d'una safata amb paper sulfurat 80 g de xocolata negra per fondre que maltallem, 80 g de xocolata blanca per fondre que maltallem i 80 g de xocolata amb llet per fondre que maltallem. Ho enfornem 4 minuts a 150º.
- Esclovellem 30 g de festucs torrats salats. Els piquem amb el ganivet.
- Tallem a tiretes 20 g de mango deshidratat.
- Desenfornem les xocolates i movem amb un bastonet o forquilla per crear dibuixos amb la mescla de colors de les xocolates foses.
- Empolsinem les xocolates amb la barreja de festucs i mango i hi afegim flor de sal. Deixem que es temperi i ho posem al congelador 5 minuts perquè agafi consistència.
- Tallem les xocolates endurides a trossets i les emplatem per a compartir en una safata.