Xocolatines de fruites seques

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g  xocolata negra per fondre 

    80 g  xocolata blanca per fondre 

    80 g  xocolata amb llet per fondre 

    30 g de festucs torrats salats  

    20 g de mango deshidratat 

  • Flor de sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem al centre d'una safata amb paper sulfurat 80 g de xocolata negra per fondre que maltallem, 80 g de xocolata blanca per fondre que maltallem i 80 g de xocolata amb llet per fondre que maltallem. Ho enfornem 4 minuts a 150º. 
  2. Esclovellem 30 g de festucs torrats salats. Els piquem amb el ganivet. 
  3. Tallem a tiretes 20 g de mango deshidratat.  
  4. Desenfornem les xocolates i movem amb un bastonet o forquilla per crear dibuixos amb la mescla de colors de les xocolates foses. 
  5. Empolsinem les xocolates amb la barreja de festucs i mango i hi afegim flor de sal. Deixem que es temperi i ho posem al congelador 5 minuts perquè agafi consistència. 
  6. Tallem les xocolates endurides a trossets i les emplatem per a compartir en una safata.  
Anar al contingut