Xuixo de plàtan

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 4 plàtans
  • pa de pessic sec i mòlt
  • 200 g de crema pastissera
  • rovell d'ou
  • farina
  • sucre
  • oli de gira-sol
  • gelat de vainilla

PREPARACIÓ

  1. Per començar, talleu les puntes del plàtan, buideu-lo del centre i farciu-lo amb crema pastissera.
  2. Després, peleu el plàtan, enfarineu-lo, passeu-lo pel rovell d'ou batut, arrebosseu-lo amb el pa de pessic i fregiu-lo en un cassó amb oli de gira-sol abundant i ben calent. Seguidament, deixeu-lo refredar sobre un paper absorbent i cobriu-lo amb sucre.
  3. I ja per acabar, emplateu el plàtan tallat per la meitat i guarniu el plat amb una caneló de gelat de vainilla.
Anar al contingut