Yakitori de navalles i pollastre, amb alls tendres
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Perellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
1 pit de pollastre filetejat molt prim
1 manat de navalles
1 manat d'alls tendres
1 cullerada de mostassa al gra
150 ml de soja
50 ml de mel
Aigua i sal
PREPARACIÓ
- Posem les navalles en aigua i sal durant una hora perquè treguin la sorra. Les netegem i les clavem a les broquetes. Embolcallem cada navalla amb una làmina de pollastre.
- Coem barrejades la soja, la mostassa i la mel, fins aconseguir textura de xarop
- Pelem i tallem els alls tendres. Els saltem en una paella amb una mica d'oli, fins estovar-los, a foc mig, vigilant que no es cremin.
- Coem les broquetes a la planxa, a foc mig, per tots els costats fins torrar el pollastre.
- Servim les broquetes amb els alls tendres i la salsa per sobre.