Yakiudon amb pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Les verdures cuites al wok, és a dir, amb poc oli, aconsegueixen una textura cruixent i preserven les vitamines i els minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 contracuixes de pollastre desossades
- 1 gra d'all
- 1 tros de gingebre
- 5 cullerades de salsa de soja
- 1 nap
- 1 carbassó
- 4 flors de carbassó
- 1 pastanaga
- 1 paquet d'udon
- 4 escalunyes
- 1 manat de cibulet
- 1 cullerada de sèsam blanc torrat
- 1 cullerada de sèsam negre
- pebre negre
PREPARACIÓ
- Tallem l'all, el gingebre, el nap, el carbassó, la pastanaga i les escalunyes a tires molt fines. Les saltarem en un wok amb un raig d'oli. Un cop ens han pujat els colors de les verdures, les retirem i les reservem.
- En el mateix wok tirem un raig d'oli més i hi saltem el pollastre tallat a tires amb un pessic de sal i pebre.
- Mentrestant, bullim la pasta amb aigua i sal durant tres minuts.
- En el wok amb el pollastre hi afegim la salsa de soja, les verdures i, una vegada s'ha barrejat bé, ho anem saltant i hi posem el cibulet. Hi tirem els udon bullits (directament de l'olla), hi tirem més cibulet i les flors de carbassó tallades a tires.
- Servim amb una mica de sèsam blanc i negre torrat per sobre.