Yakiudon amb pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les verdures cuites al wok, és a dir, amb poc oli, aconsegueixen una textura cruixent i preserven les vitamines i els minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 contracuixes de pollastre desossades
  • 1 gra d'all
  • 1 tros de gingebre
  • 5 cullerades de salsa de soja
  • 1 nap
  • 1 carbassó
  • 4 flors de carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 paquet d'udon
  • 4 escalunyes
  • 1 manat de cibulet
  • 1 cullerada de sèsam blanc torrat
  • 1 cullerada de sèsam negre
  • pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Tallem l'all, el gingebre, el nap, el carbassó, la pastanaga i  les escalunyes a tires molt fines.  Les saltarem en un wok amb un raig d'oli. Un cop ens han pujat els colors de les verdures, les retirem i les reservem.
  2. En el mateix wok tirem un raig d'oli més i hi saltem el pollastre tallat a tires amb un pessic de sal i pebre.
  3. Mentrestant, bullim la pasta amb aigua i sal durant tres minuts.
  4. En el wok amb el pollastre hi afegim la salsa de soja, les verdures i, una vegada s'ha barrejat bé, ho anem saltant i hi posem el cibulet. Hi tirem els udon bullits (directament de l'olla), hi tirem més cibulet i les flors de carbassó tallades a tires.
  5. Servim amb una mica de sèsam blanc i negre torrat per sobre.
Anar al contingut