En Jaume i la Bineta, a "Karakia"
En Jaume i la Bineta, a "Karakia"
Dilluns, a les 22.05, al 33

El Senegal i la nova ruta de les espècies, a "Karakia"

Ens acostem a la cuina i la cultura del Senegal amb en Jaume i la Bineta. A continuació, l'Annette i en Jordi ens descobreixen nous gustos i noves aromes

El dilluns 20 de juliol, a les 22.05, al canal 33, "Karakia" recupera "Toubab, el primer pas" i "Ingredients, la nova ruta de les espècies".

Toubab, el primer pas
Es pot dir que la vida d'en Jaume, un músic de Reus, va canviar radicalment quan va entrar en contacte amb l'Àfrica. Els seus viatges al Senegal van tenir continuïtat quan un dia, a Salou, va conèixer la Bineta, que és originària de Kaolack, prop de Dakar. Aquest és un petit viatge a la riquesa cultural que comparteixen junts i a les diferències que, igualment, enriqueixen les seves vides.

"Ingredients, la nova ruta de les espècies"
Han passat segles des que la ruta de les espècies travessava mig món per fer-nos arribar nous gustos i noves aromes. Ara, els productes viatgen amb molta més facilitat i proven de donar-se a conèixer a tots els racons del món. Les fires alimentàries en són uns bons aparadors. S'hi troben professionals com en Jordi, que busca productes d'arreu que siguin aptes per a determinades intoleràncies; i també especialistes com l'Annette, una nord-americana que recorre el món buscant ingredients per oferir als millors cuiners.

Anar al contingut