Fan de "Bola de Drac": és la teva oportunitat per participar en la nova docusèrie de 3Cat!
Fan de "Bola de Drac": és la teva oportunitat per participar en la nova docusèrie de 3Cat!
Crida als fans de l'anime

Fan de "Bola de Drac": és la teva oportunitat per participar en la nova docusèrie de 3Cat!

Estem preparant una docusèrie sobre l'arribada i el boom d'aquest anime a Catalunya i et convidem a compartir els teus vídeos per formar part del projecte

3Cat està preparant una nova sèrie documental per explorar l'impacte de "Bola de Drac" en tota una generació i en la normalització del català, entre molts altres aspectes. Per aquest motiu busquem la participació dels fans i volem recopilar material audiovisual i històries relacionades amb l'anime que va marcar la infància i joventut de molts catalans.

L'emblemàtica sèrie japonesa, que va arribar a Catalunya als anys 90, no només es va convertir en un fenomen cultural, sinó que va contribuir de manera notable a la difusió i ús del català entre els joves. Aquesta docusèrie vol aprofundir en com "Bola de Drac" va arribar a Catalunya, què va suposar la seva emissió i com va transformar la vida de molts espectadors i l'impacte que va tenir en la llengua i cultura del país.

Per captar aquests records, 3Cat i la productora Abacus Idea fan una crida als seguidors de la sèrie perquè comparteixin imatges, vídeos, històries i vivències relacionades amb "Bola de Drac", com ara el Saló del Manga, esdeveniments d'anime, "cosplays"... A més, conviden els fans a enviar vídeos on es gravin cantant la mítica cançó de la sèrie, el famós "Llum, foc, destrucció!".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

Com hi pots participar?

Si vas ser un dels que van cridar el "Kamehameha" o vas aconseguir tenir tots els còmics i les figuretes dels personatges, aquesta és la teva oportunitat de formar part d'aquest nou projecte documental.

Tothom que vulgui participar en la docusèrie enviant-hi material audiovisual ha d'enviar un correu electrònic amb els arxius desitjats a produccio.idea@abacus.coop*. Participa-hi i ajuda'ns a mostrar com "Bola de Drac" va canviar la història de l'animació a Catalunya!

Aquesta sèrie documental és una producció de 3Cat produïda per Abacus Idea.

* L'enviament de materials implica que s'accepta la Política de privadesa d'Abacus SCCL accessible a la URL https://www.abacus.coop/ca/politica-de-privadesa/4.html i, en el cas que siguis el seu autor, també implica la cessió gratuïta dels drets d'explotació (reproducció, comunicació pública, distribució i transformació) a favor d'Abacus SCCL, de forma no exclusiva, per tot l'àmbit territorial de Catalunya, durant la vigència de la campanya i en qualsevol suport i/o plataforma (material imprès i/o electrònic, televisió, premsa, Internet i xarxes socials).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut