Botifarra d'ou amb romesco i calçots
Botifarra d'ou amb romesco i calçots
De dilluns a divendres, 15.40, a TV3

La botifarra, ingredient estrella aquesta setmana al "Cuines"

El xef Eduard Losilla, del restaurant Butikfarra, ens ensenya receptes senzilles i accesibles

Aquesta setmana visita "Cuines" el xef Eduard Losilla, del restaurant Butikfarra de Barcelona.

La botifarra és, és clar, la protagonista del restaurant: n'elaboren un munt de variants en un obrador de Jafre de Ter. Però, a més, l'Eduard fa altres preparacions seguint aquest corrent de cuina senzilla i accessible

El primer plat que cuinarà l'Eduard serà un "steak" tàrtar a la planxa (Von Bismark). Dimarts farà un pollastre farcit de botifarres amb salsa de cervesa amb botifarres del perol i negresDimecres, l'Eduard elaborarà uns porros confitats, i dijous, un altre exemple de botifarra: una d'ou disfressada amb romesco i calçots, un dels plats estrella del restaurant.

Divendres ens visita Montse Uran, una enamorada de la cuina que ve de Centelles. La Montse, que treballa com a telefonista, és invident. No veure-hi no li impedeix elaborar qualsevol recepta, per complicada que sigui. La Montse cuinarà un timbal de melós de vedella i parmentier cruixent de patata.

Anar al contingut