Dos canals exclusius que emeten les 24 hores al dia

La plataforma 3Cat estrena els canals temàtics de "Plats bruts" i "Joc de cartes"

L'oferta de 3Cat s'amplia amb dos canals exclusius de la plataforma que ofereixen, 24 hores al dia, tots els capítols de dues de les seves produccions més exitoses: la sèrie "Plats bruts" i el programa "Joc de cartes"

La plataforma 3Cat, que ofereix un catàleg en creixement constant amb estrenes exclusives, col·leccions temàtiques i recuperació de contingut històric, amplia ara l'oferta digital amb la incorporació de dos nous canals temàtics: un de dedicat en exclusiva a la mítica sèrie "Plats bruts" i l'altre, al concurs "Joc de cartes". Dos canals que emetran els continguts de manera continuada les 24 hores del dia.

És una estrena en fase "beta", que significa que no tindrà totes les funcionalitats, però és el primer pas d'un desplegament progressiu d'oferta de canals temàtics a la plataforma 3Cat.

 

"3Cat Plats bruts": Tinc una cita amb el David i el Lopes

 

El gran clàssic de l'humor de TV3 té el seu propi canal a la plataforma digital: "3Cat Plats bruts". Els seguidors de la sèrie poden reviure les històries d'en David i en Lopes des del primer capítol i de manera ininterrompuda. Cada dia, els episodis es van repetint en diferents franges horàries.

Des de l'estrena, l'any 1999, "Plats bruts", la sitcom que gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents que comparteixen pis, ha captivat els espectadors i usuaris, tant en l'emissió televisiva com a la plataforma.

 

"3Cat Joc de cartes": restaurants "brutals" per a tots els paladars

 

L'exitós concurs presentat per Marc Ribas té un canal exclusiu que emet les 24 hores: "3Cat Joc de cartes". Els espectadors poden veure els capítols de totes les temporades d'aquest espai en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

Al concurs s'enfronten establiments de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Alguns són un autèntic duel entre tipus de cuines i d'altres, pel tipus d'especialitats. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència. El vot decisiu, però, el té en Marc.

Anar al contingut