Sílvia Abril sorprèn una convidada al "Vosaltres mateixos": "No t'ho esperaves, eh!"

Janna Antolín, una nena de 12 anys coneguda com a "Minixef"" a les xarxes socials, ha rebut una sorpresa de la còmica Sílvia Abril, un dels seus grans referents, mentre es disposava a ensenyar una recepta en directe a Andreu Buenafuente
Actualitzat

Amb només 12 anys, Janna Antolín, coneguda com a "Minixef" a les xarxes socials, és una apassionada de la cuina. Per això, té un canal de Youtube i un perfil d'Instagram on elabora receptes per als seus seguidors. Durant l'entrevista amb l'Andreu al "Vosaltres mateixos", la Janna ja ha avançat que era fan de la Sílvia Abril perquè cuina i és molt divertida:

"Coneixes més la meva dona que a mi? És el meu dia a dia."

Andreu Buenafuente 

Parlant dels referents de la Minixef, el presentador ha esmentat que és amic de Ferran Adrià i Karlos Arguiñano, i li ha ofert la possibilitat de fer-los arribar un missatge. La Janna ha aprofitat per enviar-ne un al cuiner basc: "El julivert als plats de l'Arguiñano ja cansa, hi ha més coses per innovar."

Una sorpresa increïble

Per demostrar la seva habilitat als fogons, la Janna s'ha atrevit a preparar un plat en directe, però el que no s'esperava era tenir com a ajudant la seva còmica preferida, Sílvia Abril, que ha aparegut al plató per fer-li una sorpresa. 

La Minixef i la Sílvia han cuinat plegades, i totes dues han mostrat les seves habilitats culinàries, mentre l'Andreu servia aigua a les xefs: "És important que l'Andreu només miri", deia la mateixa Sílvia Abril.

Temes de parella

Aprofitant la presència de la Sílvia, l'Andreu li ha demanat una estona per parlar, ja que ella sempre va molt atrafegada i no té temps a casa. Però ni així: la còmica ha contestat que també tenia pressa i que l'endemà marxava a València.

"Mira't el calendari de la nevera, vinga."

Sílvia Abril

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut