QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Aprofita l'estiu per redescobrir Barcelona

Explora tots els racons de la ciutat mentre t'ho passes bé amb el carnet!

Mirador de la Torre Urquinaona
Mirador de la Torre Urquinaona

Si aquest estiu us quedeu a Barcelona, aprofiteu els avantatges del carnet del SX3! Podeu fer un munt d'activitats gratis per descobrir molts espais de la ciutat.  

Si agafeu el bus turístic tindreu una vista privilegiada dels racons més increïbles de la capital catalana. També hi ha el mirador de la Torre Urquinaona, des d'on gaudireu d'una vista panoràmica de 360 graus i podreu jugar a un joc sorpresa. A més, podeu convertir-vos en cercadors de dracs i passejar pels carrers i places de la ciutat mentre descobriu els dracs que hi ha amagats. 

També us recomanem visitar alguns museus molt interessants, com el Museu Egipci, on veureu mòmies, sarcòfags i déus egipcis. Si encara no heu estat al remodelat Museu de Cera, no us podeu perdre la visita, més àmplia i interactiva que mai; a més, hi trobareu més de 150 figures a escala real de personatges de tots els temps. Hi podeu entrar gratis amb el carnet.

Cookiteca
Cookiteca

Si sou més llaminers, us recomanem anar al Museu de la Xocolata, on personatges i edificis emblemàtics tenen una figura de xocolata. Consulteu a la web les dates en què podreu fer un taller de piruletes! Parlant de menjar, a la Cookiteca hi teniu els tallers familiars de cuina. El xef us ensenyarà a preparar diverses receptes: us en llepareu els dits! 

I per aprofitar l'estiu i les ganes de refrescar-vos, no us perdeu les activitats aquàtiques gratuïtes amb el carnet que us hem preparat! Navegueu a vela en família o inicieu-vos en el caiac amb un bateig de mar que us descobrirà el litoral de Barcelona; o també podeu optar per descobrir-lo a bord de Las Golondrinas.

Notícies relacionades