Cinc activitats d'interior per fer en família quan plou... i que són gratis per als súpers

Propostes a cobert per poder passar una estona genial sense patir per mullar-se ni passar fred

El museu dedicat a Pau Casals
El museu dedicat a Pau Casals

Quan la pluja i el fred comencen a envair-ho tot, les activitats a cobert guanyen protagonisme. Us recomanem cinc propostes culturals gratuïtes per als súpers, on podreu passar grans estones sense patir pel temps!

1. Visitar una fàbrica de xocolata artesanal a les Terres de l'Ebre. En dues hores de visita guiada, coneixereu la història, el procés de fabricació i podreu tastar diferents tipus de xocolates!

2. Descobrir els secrets dels bufadors de vidre. Podeu venir a descobrir aquesta feina apassionant i màgica al Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet. Al·lucinareu amb els mestres vidriers!

3. Acostar-vos al Museu de les Paradoxes. Una manera d'aprendre molt interactiva i divertida, que us sorprendrà! És a Barcelona.

El Museu de les Paradoxes
El Museu de les Paradoxes

4. Anar al Museu Pau Casals. Allà, us podreu deixar fascinar per la figura d'un músic que creia en la pau, la cultura i el poder de les persones. Podeu anar a saber-ne més coses al Vendrell, a Tarragona.

5. Explorar l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Si us apropeu fins a Esterri d'Àneu, trobareu una antiga casa tradicional amb l'estructura singular de les valls pirinenques. Té més d'un segle i està molt ben conservada! No us la podeu perdre. 

Us hem resumit totes les propostes en aquesta publicació a Instagram!

 

Us garantim que us divertireu i aprendreu. Estigueu atents a les activitats que són gratuïtes amb el carnet de súper!