622.000 espectadors i una quota del 26,7%

L'especial "El nou coronavirus. Volem saber" lidera les audiències de dimarts

Impressionants xifres d'audiència del programa especial "El nou coronavirus. Volem saber". Va acaparar l'interès de 622.000 espectadors (26.7% de quota) i TV3 va liderar el dimarts amb contundència (20.6%)

El programa especial per donar respostes a les preguntes formulades pels espectadors sobre el nou coronavirus ha estat seguit per 622.000 espectadors i ha obtingut una quota de pantalla del 26,7%. El programa va ser el líder indiscutible de la nit i 1.193.000 espectadors almenys van veure 1 minut de programa. L'especial també va liderar les audiències digitals en directe de TV3 amb 16.761 usuaris únics

"És veritat que el coronavirus afecta menys els nens?", "I la gent gran, és més vulnerable?", "Si a l'oficina en tenim algun cas, què hem de fer?". Són algunes de les preguntes que ha respost l'especial informatiu "El nou coronavirus. Volem saber", presentat i dirigit per Laia Servera. L'especial va comptar amb la col·laboració d'experts en matèria d'àmbits com la medicina, la ciència, l'economia, la psicologia i la salut pública,

En la primera part del programa, Laia Servera va conversar amb el Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic. L'objectiu era saber què és la Covid-19 i aclarir tots els efectes que la malaltia pot provocar a curt i a llarg termini. En la segona part, el programa va comptar amb Joan Guix, secretari de Salut Pública de la Generalitat; Pere Vidal, advocat expert en Dret Laboral i professor de la UOC, i Anna Romeu, presidenta de la Secció de Psicologia d'Emergències del Col·legi de Psicolegs. Amb els tres experts es va analitzar l'afectació que la malaltia té en el nostre dia a dia en els àmbits de l'economia, la psicologia i la salut pública i es van respondre les preguntes que havia enviat l'audiència. 

L'especial també va comptar amb la col·laboració de Pere Renom, biòleg i reporter de divulgació científica de TV3, que va explicar de forma didàctica i visual diversos aspectes relacionats amb el nou coronavirus.

El programa "El nou coronavirus. Volem saber", va estar presentat i dirigit per Laia Servera, amb realització de Paulí Subirà i producció de Carles Rubio.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut