Xavi Ribot, el nen que es va colar a la primera foto oficial de Johan Cruyff al Barça

El primer dia de Johan Cruyff vestit de blaugrana, el Xavi Ribot, amb només sis anys, es va colar al camp per aconseguir una foto amb l'equip blaugrana, dient que era amic íntim de Carles Rexach

Xavi Ribot s'ha presentat al "Vosaltres mateixos" amb aquest titular: "Aparec a la primera foto oficial que es va fer de Johan Cruyff com a jugador del Barça i no soc futbolista."

Per explicar la seva història a l'Andreu Buenafuente, el convidat ha hagut de retrocedir 50 anys en el temps. Recorda que va anar al camp del FC Barcelona amb els pares a veure un partit contra el Granada, però no era conscient que seria un dia històric: el debut de Johan Cruyff.

"Digues que coneixes en Rexach"

La seva mare li va proposar de saltar al camp per fer-se una foto amb l'equip i estrenar d'aquesta manera la samarreta blaugrana que li havia fet ella a mà. Per si algú l'aturava, li va donar unes indicacions clares: "Si tens problemes, digues que coneixes en Rexach".

El nen que veieu a baix a la dreta de la imatge és en Xavi Ribot. Adorable, oi?

Mitjançant aquesta argúcia, el petit culer va aconseguir travessar la seguretat i fer-se la instantània amb els jugadors. Aquest document ha esdevingut insigne perquè és la primera foto oficial de Johan Cruyff al Barça. Anys més tard, el Xavi va conèixer l'holandès i li va signar la fotografia.

 

Carles Rexach apareix per sorpresa

L'Andreu Buenafuente ha sorprès el Xavi amb l'aparició de Carles Rexach al plató de "Vosaltres mateixos" per aconseguir que l'amistat que llavors s'havia pregonat falsament sigui real.

"Abans tots nosaltres (jugadors de futbol) érem més accessibles, per això no van apartar el nen de la foto." 

Carles Rexach

Per tancar el cercle, el presentador li ha entregat al Xavi un certificat oficial del "Vosaltres mateixos" que acredita que ell i Carles Rexach són amics.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut