Anna Simó ha comparegut a la seu d'ERC. (Foto: ACN)
Anna Simó diu que el govern ha de triar entre ERC i el PP. (Foto: ACN)

ERC ofereix suport al Govern per aprovar els pressupostos

ERC ha reiterat l'oferta de suport al govern per aprovar els comptes per al 2012. Els republicans han advertit CiU que, si pacta amb el PP, és perquè vol, perquè ells estan disposats a avalar uns comptes que passin per una "fiscalitat progressiva" que no perjudiqui la classe mitjana i l'aposta decidida pel concert econòmic.

RedaccióActualitzat
La portaveu republicana, Anna Simó, ha criticat l'actitud "poc ferma i dilatòria" de l'executiu de CiU respecte de la reivindicació del concert i ha lamentat que es vulgui donar el missatge que el govern d'Artur Mas està abocat a pactar amb els populars

"No demanem que pactin els pressupostos amb nosaltres, ens oferim perquè no puguin seguir dient que el PP és el seu únic aliat perquè els altres no s'hi presten", ha exemplificat Simó.

ERC vol que els comptes de la Generalitat per l'any que ve incloguin un impost per a la banca, es recuperi l'impost de successions i es gravi les rendes més altes.

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, tindrà dimecres els primers contactes amb el PP, el PSC i ERC per parlar dels pressupostos.

Anar al contingut